Välkommen till Loviderms nya webbutik!

 • ecobyLoviderm Dagcrème Ros

  Loviderm Dagcrème Ros 50 ml

  329,00kr inkl. moms
  Dagcrème Ros är en fuktbevarande och skyddande dagkräm med näringsrika ekologiska oljor. Den är lämplig för alla hudtyper och kan verka lugnande vid klåda, irritation och akne. Extra bra för torr och känslig hy. Krämen tillför näring och balans till huden samtidigt som den skyddar mot yttre påfrestningar. Dagcrème Ros har samma ingredienser som Dagcrème Naturell men innehåller även ljuvlig doft från naturlig ros.
 • ecobyLoviderm Dagcrème Naturell

  Loviderm Dagcrème Naturell 50 ml

  309,00kr inkl. moms
  Dagcrème Naturell är en fuktbevarande och skyddande dagkräm med näringsrika ekologiska oljor. Den är lämplig för alla hudtyper och kan verka lugnande vid klåda, irritation och akne. Extra bra för torr och känslig hy. Krämen tillför näring och balans till huden samtidigt som den skyddar mot yttre påfrestningar. Dagcrème Naturell dämpar rödflammig hy och passar utmärkt efter rakning. Oparfymerad.
 • ecobyLoviderm Hydrostim LYX med AHA
  Hydrostim LYX med AHA-syror är vår lyxigaste djupverkande och återuppbyggande ansiktskräm för torr hy, rik på verksamma ämnen och vitaminer. AHA-komplexet stimulerar hudens naturliga cellförnyelse och kan bidra till ökad spänst för en jämn och slät hy. Använd som kur under 1-3 månader eller dagligen vid behov. Krämen används med fördel på natten då huden är som mest mottaglig för vård. Undvik att sola. Oparfymerad.
 • ecobyLoviderm Nattcrème Hydrostim
  Nattcrème Hydrostim är en lite kraftigare, extra mjukgörande och fuktbevarande nattkräm med näringsrika ekologiska oljor för torr och känslig hy. Krämen vårdar, stimulerar och stärker hudens naturliga funktion och bidrar till att göra din hud mjuk och smidig. Krämen kan även användas som dagkräm på en mycket torr hy. Oparfymerad.
 • ecobyLoviderm Tvättcrème Naturell
  Tvättcrème Naturell är en mild och effektiv oparfymerad rengöring för alla hudtyper. Tvättkrämen avlägsnar damm och smink på ett skonsamt sätt och gör huden len och mjuk. Även lämplig för borttagning av ögonmakeup. Massera in tvättkrämen och skölj med ljummet vatten. Avsluta med passande produkter från Loviderm.
 • ecobyLoviderm Rengöringsolja

  Loviderm Rengöringsolja 100 ml

  329,00kr inkl. moms
  Rengöringsolja. En vattenlöslig uppfriskande rengöringsolja med naturlig mynta för normal till torr hud. Rengöringsoljan avlägsnar damm och överskottsfett i porerna och ger huden en frisk, ren och uppstramande känsla. Extra lämplig vid torr överhud med fet underhud. Smörj in oljan i huden, därefter tvätta av med ljummet vatten. Undvik partiet runt ögonen, ej lämplig för borttagning av ögonmakeup. Avsluta med ansiktsvatten och passande ansiktskräm.
 • ecobyLoviderm Ansiktsvatten Ros

  Loviderm Ansiktsvatten Ros

  229,00kr inkl. moms
  **Ny sammansättning! Med alun för en mer sammandragande effekt samt ny rosdoft som är snällare för känslig hud.** Ansiktsvatten Ros. Ett vårdande och uppfriskande ansiktsvatten för normal till torr hud som vitaliserar huden efter rengöring. Det friska ansiktsvattnet har en lätt sammandragande effekt på porerna och ger huden en ren och frisk känsla. Det innehåller det naturliga mineralet alun som verkar astringerande och milt antiseptiskt. Ansiktsvattnet har en mild doft av ros. Använd morgon eller kväll efter rengöring. Applicera med en bomullsrondell över ansikte och hals, undvik ögonområdet. Skölj inte. Avsluta med passande ansiktskräm.
 • serum-vital-500x683px

  Loviderm Serum Vital 17 ml

  495,00kr inkl. moms
  Serum Vital. Ett ansiktsserum för alla hudtyper men speciellt för den torra eller åldrande huden.
 Serumet är baserat på näringsrika ekologiska oljor och vegetabiliskt squalane som mjukar upp och tillför näring. Det är rikt på antioxidanter som skyddar mot fria radikaler som kan skynda på hudens åldrande. A-vitamin och betakaroten stimulerar produktionen av nya hudceller och kollagen och ger huden en fin lyster med ökad elasticitet och spänst. Används lämpligast under passande ansiktskräm morgon och kväll eller vid behov.
 • Rea! ecobyloviderm tvättcombo

  Loviderm Tvättkombination 100 + 100 ml

  608,00kr 569,00kr inkl. moms
  Tvättcrème Naturell och Rengöringsolja. Denna superkombination av rengöringar ger tillsammans din hud en härligt len och skonsam rengöring. Har du idag en rengöring som löddrar mycket? Då innehåller den antagligen starka tensider som rengör bra MEN är extremt uttorkande. Vi har satsat på mild rengöring (som inte löddrar) med milda tensider och emulgerande ämnen för att rengöra på djupet men ändå låta huden bevara fukten. När du blandar Tvättcrèmen med vår Rengöringsolja ger du din hy extra boost med en frisk känsla. Endast en droppe olja kan göra underverk och kombinationen är ljuvlig. Blanda Tvättcrèmen och Rengöringsoljan i handen, smörj in i huden och tvätta därefter av med ljummet vatten. Undvik partiet runt ögonen, här fungerar det bäst med enbart Tvättcrèmen. Avsluta med ansiktsvatten och passande ansiktskräm.
Anmälan till nyhetsbrev Loviderm
Skicka